Tags

, ,

erik holmgaardALPHA er en rigtig god opskrift på at bliver klogere på alt om Gud, kirke og tro. Vi kalder det gerne ’konfirmationsundervisning for voksne’, fordi det netop er et tilbud til voksne – om det grundlæggende i troens verden.
Det ligger i bogstaverne A-L-P-H-A, at det ikke kræver særlige forudsætninger:
A – fordi det er for ALLE. Om du er kristen eller ateist, kirkegænger eller ej. Alle er velkomne.
L – står for LÆRDOM og LATTER, fordi vi har et humoristisk undervisningsmiljø, hvor vi ikke er selvhøjtidelige, men taler lige ud om de store ting.
P – står for PASTA, PIZZA, PAELLA eller PØLSER, fordi vi altid begynder med at spise sammen. Ikke finere fransk mad – men et godt og enkelt måltid. Så er vi godt i gang!
H – står for HJÆLP HINANDEN. Både gennem undervisning og gruppesamtaler, så er vi der alle for at hjælpe hinanden. Det gør vi med den erfaring og de tanker, som vi hver i sær gør os – og som vi deler med hinanden.
A – står for ALLE SPØRGSMÅL ER VELKOMNE! Ingen spørgsmål er forkerte eller for simple. Alle spørgsmål og spørgere tages alvorligt.
Er du nysgerrig? Så er du velkommen til at få pirret din nysgerrighed yderligere ved intro-aften 11. januar i Sognehuset v. Gl. Haderslev Kirke.
Erik Holmgaard, sognepræst, Gl. Haderslev Kirke (erho@km.dk)

Reklamer